top of page

ke 03. maalisk.

|

Villa Vinkkeli

Hyvän Yön äänimaljarentoutus 3.3

Lämpimästi tervetuloa kokemaan lempeä keskiviikkoillan Hyvän Yön äänimaljarentoutus Villa Vinkkeliin.

Ilmoittautuminen sähköpostilla
-
Hyvän Yön äänimaljarentoutus 3.3
Hyvän Yön äänimaljarentoutus 3.3

Paikka & aika

03. maalisk. 2021 klo 19.15 – 23.15

Villa Vinkkeli, Vuopajantie 15, 96400 Rovaniemi, Finland

Tietoa tapahtumasta

Lämpimästi tervetuloa kokemaan lempeä keskiviikkoillan Hyvän Yön äänimaljarentoutus taidegalleria Villa Vinkkeliin. Maljarentoutukset järjestetään Ounasmetsässä sijaitsevassa upeassa galleriatilassa, jossa sinulla on mahdollisuus tutustua myös taidenäyttelyihin.

Hyvän Yön äänimaljarentoutus on sinua varten luotu rauhoittumishetki ennen yöunia. Aloitamme yhteisellä hengitysharjoituksella, joka ohjaa päivän aktiivisuuden jälkeen kehomieltä päästämään irti tekemisestä.

Hengitysharjoituksen jälkeen tiibetiläisten äänimaljojen myötävärähtely ja ääniaallot ja lempeän tuulikellon sävelet johdattelevat sinut unen ja valveen rajamaille. Äänimaljarentoutus voi olla fyysinen kokemus tai henkinen matka. Rentoutusmenetelmä on täysin turvallinen.

Sie saat viettää rentoutuksen viltin alla makoillen ja kokemuksen mukavuutta lisää Villa Vinkkelin lattialämmitys. Paikanpäältä löytyy kaikki tarvittavat välineet, matot, viltit, bolsterit sekä pellavaiset silmätyynyt. Voit pukeutua rennosti ja nappaat vain vesipullon mukaasi.

Vietämme rentoutuksen jälkeen yhteisen teehetken.

Äänimaljarentoutuksen vasta-aiheita eli kontraindikaatioita ovat vakavat sydänsairaudet, sydämen tahdistin, verisuonitukokset, neurologiset sairaudet, keinonivel/metalli kehossa ja kuume/akuutti tulehdustila. Mikäli sinulla on jokin kontrista niin ota yhteyttä info@villalumoava.fi / 040 484 19 19 Marru.

Olemme ottaneet huomioon kokoontumisia koskevat turvallisuusrajoitukset. Pienen ryhmäkoon vuoksi ilmoittautuminen on sitova.

Hinta 25€

Ilmoittautuminen nroon 0404841919 /  spostitse info@villalumoava.fi.

(Saat maksutiedot paluupostilla.)

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page