su 05. jouluk. | Rovaniemi

Taiteen takana - Thierry Chevillard

Valokuvaaja Kaisa Sirén haastattelee Thierry Chevillardia hänen valokuvistaan. Tule kuuntelemaan mitä kaikkea on luontokuvien taustalla.
Taiteen takana - Thierry Chevillard

Paikka & aika

05. jouluk. klo 14.00
Rovaniemi, Vuopajantie 15, 96400 Rovaniemi, Suomi

Tietoja tapahtumasta

Taideteos ei ole pelkkää tyhjyyttä, vaan se  kumpuaa aina  kokemuksesta ja sisältää tarinoita. Ovatko ne tarinat draamaa,  saippuaoopperaa, komediaa vai kenties propagandaa. Valokuvaaja Kaisa Sirén haastattelee Thierry Chevillardia hänen valokuvistaan. Tule kuuntelemaan mitä kaikkea on luontokuvien taustalla. 

Thierry Chevillard syntyi Ranskassa 1967 ja muutti Suomeen 2014.  Viettettyään 20 vuotta urheilu- ja kulttuurijärjestössä hän jätti työnsä  kahdeksan vuotta sitten rakastuttuaan arktiseen luontoon. Hän opiskeli  Tampereen lähellä eräoppaaksi. Thierry on aina ollut kiinnostunut  valokuvauksesta, ja aloitti kuvaamisen 12-vuotiaana.

Rhythm of Wilderness-näyttelyllä hän haluaa kiinnittää ihmisten  huomion planeettamme tilaan ja luonnon monimuotoisuuden rajuun  vähenemiseen. Voimme suojella vain asioita, joita ymmärrämme ja joista  pidämme. 

Kaisa Sirén on Rovaniemeläinen ammattivalokuvaaja. Hän valmistui valokuvaajaksi Torontossa Ryerson Polytechnical Institutesta 1985. Valokuvaamiseen tuli kuitenkin tauko, kun Kaisa muutti Lappiin ja työskenteli matkailualalla. Siinä hän oppi tuntemaan laajan Lapin, sen ihmiset ja kairat,  parhaat valot ja kuvauspaikat. Valokuvaajaksi Kaisa palasi vuonna 2004 ja on sen jälkeen tehnyt päivätyönään lehtikuvausta ja vapaa-ajallaan taide- ja luontokuvausta.

5.12 kello 14-16. Tuletko sinä  paikalle kokemaan ahaa-elämyksiä ja kysymään omat kysymyksesi Thierryltä? Tilaisuuden kesto n 1,5 tuntia ja se on maksuton.

Huomaathan että tapahtuma on englanniksi

Ilmoittauduthan etukäteen joko osoitteeseen kuva@kaisasiren.fi tai "ostamalla" alta ilmaisen lipun.

Tickets
Hinta
Määrä
SUMMA
  • Ilmainen lippu
    €0
    €0
    0
    €0
Yhteensä€0

Jaa tämä tapahtuma