top of page

ke 19. kesäk.

|

Rovaniemi

Kundaliinijoogaa

Kundaliinijooga on mielen joogaa, joka joogisena tekniikkana auttaa sinua hoivaamaan hermostoasi. Se voi myös mahdollistaa kehosi elpymistä arjen keskellä.

Kundaliinijoogaa
Kundaliinijoogaa

Paikka & aika

19. kesäk. 2024 klo 18.00 – 31. heinäk. 2024 klo 19.30

Rovaniemi, Vuopajantie 15, 96400 Rovaniemi, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Kundaliinijoogaa joka keskiviikko 19.6 -31.7. klo 18.00-19.30 Villa Vinkkelissä, sään salliessa ulkona.

Kundaliinijooga  on mielen joogaa, joka joogisena tekniikkana auttaa sinua hoivaamaan hermostoasi. Se voi myös mahdollistaa kehosi elpymistä arjen keskellä.  Harjoituksena se voi myös olla tranformoivaa Itsen äärelle pysähtymistä. Kukin voi hyötyä harjoituksesta valitsemastaan kohdasta.

Harjoitus (1,5h)  sisältää mantroilla virittäytymisen, kehoa lämmittävät  liikkeet, vaihtuvan reseptimäisen liikeharjoituksen, rentoutuksen ja  mediaation ( 3-31 min). Harjoitus suljetaan lopuksi. Jokainen harjoitus  on erilainen ja uniikki kokonaisuus, jonka teema voidaan myös yhdessä  sopia. Sinut ohjataan sanallisesti harjoituksen läpi jokainen kerta.  Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita. Utelias ja avoin mieli  riittää.

Harjoituksen ohjaa kundaliinijoogaopettaja Riikka Matala/Joti Savitri Kaur (KRI  hyväksytty/1.taso), jolle itselleen kundaliinijooga on yksi tärkeimmistä  itsetuntemuksen ja itsensä säilyttämisen teknologioista. Hän on istunut opettamaan taljalle vuodesta 2018 ja on opettanut kansalaisopistolla viikkotunteja, etänä erilaisia kokonaisuuksia, ja teemallisia  intensiivikursseja. Opetustunteja on kertynyt satoja.

Harjoitus  on mahdollinen myös sinulle, jolle jooga ei ole tuttua, tai koet että  on välillä haastava asettua aloilleen. Tässä joogatraditiossa käytetään  usein hyödyksi kehon liikettä ja tietoista hengitystä, myös  meditoidessa. Kundaliinijoogan yhteisöllinen energia yleensä auttaa  myös, vaikka harjoitus henkilökohtainen onkin.

Hinta: 

- Kundaliinijoogaa keskiviikkoisin 15€-25€/osallistuja (sis. alv 10%) oman harkinnan mukaan

- Kaikki kesän keskiviikot -joogapassi (7 kertaa) 80€ (sis. alv 10%)

Voit maksaa paikan päällä käteisellä, tai tilisiirtona Kemin Osaajien Osuuskunnan tilille FI 72 5131 0020 1731 68 (laita viestikenttään Riikka Matala, ky ja päivämäärä jonka osallistumismaksun maksat, tai joogapassi jos ostat sen)

Lisätietoja matalariikka@gmail.com

Katsothan Vinkkelin tapahtumista myös kundaliinijooga-viikonlopun la 20.7 ja su 21.7

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page