top of page

la 02. syysk.

|

Rovaniemi

Talo täynnä taiteilijoita

Villa Vinkkelissä on avoimet ovet ja talo täynnä taiteilijoita 2. - 10.9.2023. Tervetuloa!

Talo täynnä taiteilijoita
Talo täynnä taiteilijoita

Paikka & aika

02. syysk. 2023 klo 11.00 – 10. syysk. 2023 klo 17.00

Rovaniemi, Vuopajantie 15, 96400 Rovaniemi, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Konstrundan 2.-3.9.2023 on tapahtuma jossa erilaiset taiteen ja käsityön ammattilaiset ympäri Suomen avaavat ovensa yleisölle. 

Rovaniemi-viikko jatkaa avoimia ovia heti seuraavana päivänä 4.9 alkaen.

Molempien  tapahtumien aikana joka päivä talossa on monta eri taiteilijaa  työskentelemässä. Tule seuraamaan taiteen syntyä. Lisäksi nähtävillä on  kaikkien osallistuvien taiteilijoiden näyttely. Voit myös ostaa  taidetta!

Tarjolla kahvia, teetä ja keksejä.

Paikalla olevat taiteilijat:

Päivi Lundvall ja Mirja Nuutinen

Päivi  kuvaa luonnon tunnelmia luovasti ja ekspressiivisellä otteella. Mirja  yhdistää kollaaseiksi maalauksensa, piirroksensa ja valokuvansa.  Toisensa he haastavat visuaaliseen vuoropuheluun lähes päivittäin.  Tapahtuman aikana Mirja ja Päivi tekevät yhteistyötä tietokoneen  välityksellä.

Päivin ja Mirjan yhteinen Instagram Dialogue of Views

Sari Ravelin on Rovaniemeläinen 38- vuotias akvarelli- ja akryylitaiteen harrastaja.  Sarin Maalausaiheet nousevat lapin luonnosta, uusimmissa teoksissaan  hän leikittelee abstraktilla tyylillä lapin luonnon sävyillä. Talo  täynnä taiteilijoita -tapahtuman aikana Sari on mukana maalaamassa  akryylitöitä. Hän tekee useampaa työtä samaan aikaan, jolloin näkyy  työskentelyn eri vaiheet.

Sari Vaari on syntyisin Helsingistä ja nykyään vahvasti pohjoisen ihmiseksi  juurtunut taiteilija. Hänet tunnetaan myös taiteilijanimellä Sarsal.  Sarin työhuone sijaitsee Johannes Laurin käsityötalossa Rovaniemellä.  Hän tekee työnsä sekatekniikalla.

Facebook

Kaisa Yli-Penttilä tekee kokeilevaa taidepäiväkirjatyöskentelyä

Eila Puhakka tekstiilimuotoilua muun muassa poronnahasta.

Kikka Yli‐Penttilä on hopeakorusuunnittelija, joka saapuu Turusta tekemään upeita koruja  hopealangasta. Kikkan ohjauksessa voit myös luoda itse omat korvakorusi.

Instagram

Mari Riikonen työskentelee gellilevytekniikalla.

Instagram

Laura Haapamäki on graafinen suunnittelija ja kuvittaja joka tekee kuvituksia  tietokoneella Photoshop-ohjelmalla. Talo täynnä taiteilijoita  -tapahtuman aikana voit tulla katsomaan kuinka Laura tekee tietokoneella  kuvan ihan tyhjästä.

Lauran kotisivu

Kaisa Sirén ottaa luovia valokuvia ICM-tekniikalla, joka tulee sanoista Intentional  Camera Movement, eli kameran tarkoituksellinen liikauttelu. Kuvista  tulee yllättäviä ja unenomaisia ja tunnelmallisia.

Kaisan kotisivu ja Instagram

​​

Reetta-Kaisa Parviainen on opintiellä taiteilijaksi Milan Art Instituutin kautta. Hän on utelias kokeilemaan uusia materiaaleja ja pintoja öljyväristä sekatekniikkaan. Kierrätettävät materiaalit  kiinnostavat  taulunpohjina. 

Instagram

Aukioloajat joka päivä 2. - 10.9 klo 11-17, ei pääsymaksua

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page