Villa Vinkkeli

Taidegalleria

Vuopajantie 15, 96400 Rovaniemi

email: kuva(at)kaisasiren.fi

puh: +358-40-7769706

© 2019 Kaisa Sirén

Avoin taiteilijahaku "Taidetta kotikulmilla Villa Vinkkelissä" Rovaniemi-viikon tapahtumaan
2. - 8.9.2019

 

Villa Vinkkeli on uusi taiteen monitoimitalo Rovaniemen Ounasmetsässä. Talossa on taidegalleria sekä valokuvaaja Kaisa Sirénin valokuvastudio. Villa Vinkkeli toimii myös kulttuuritapahtumien pitopaikkana. Taidenäyttelyiden lisäksi Villa Vinkkelissä järjestetään mm. valokuvailtoja, workshoppeja, kursseja, taidemyyjäisiä ja paikalliseen kulttuuriin pohjautuvia ohjelmia matkailijoille.  

 

Rovaniemi-viikolla  2.-8.9.2019 Villa Vinkkelissä järjestetään koko viikon kestävä taidetapahtuma ”Taidetta Kotikulmilla Villa Vinkkelissä”. Tapahtuman idea on, että talo on täynnä työskenteleviä taiteilijoita jotka kukin saavat oman työ- ja myyntipisteen galleriassa.  Vieraat saavat tutustua eri taiteen tekemiseen tekniikoihin ja samalla ostaa taidetta kotiin viemiseksi. Taiteen tekemisen ja myyntipöytien lisäksi galleriaan asetetaan esille kaikkien osallistujien taidetta näyttelyksi koko viikon ajaksi. Villa Vinkkelissä on mm 45 metriä ripustuskiskoa teoksille ja galleriatason valaistus. Myös veistokset ja videotaide ovat tervetulleita.

Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa ja vuonna 2018 se sai suuren suosion ja suuren asiakasmäärän.

Kaikki taiteiden tekniikat joita voi tehdä siististi ja turvallisesti sisätiloissa ovat tervetulleita. Vinkkelissä on myös suuri piha-alue jota voidaan hyödyntää hyvällä ilmalla työtilana. Huoneiden mitat ja tarkempaa tietoa esimerkiksi ripustuksesta löytyy täältä.

 

Osallistumismaksu on 20€/ 3 päivää ja siitä eteenpäin + 5€/päivä. Tapahtuman kesto on 7 päivää  ja minimijakso osallistumiselle on 3 päivää. Päivät voidaan sopia erikseen kunkin taiteilijan kanssa.

Villa Vinkkeli perii 10% myyntiprovision kaikesta myynnistä.

Hae sähköpostilla kuva@kaisasiren.fi. Kerro itsestäsi, taiteestasi ja tekniikasta millä työskentelet. Laita hakemuksen liitteeksi kuvia töistäsi. Mainitse myös kuinka monta päivää haluat olla paikalla.

Hakuaika 30.6.2019 saakka.

 

Jos haluat lisätietoja tai on kysyttävää niin soita rohkeasti Kaisa Sirén 040-7769706 tai laita viestiä. 

Tervetuloa taiteilemaan Villa Vinkkeliin!

Kaisa Sirén, valokuvaaja

Vuopajantie 15, Rovaniemi,  kuva@kaisasiren.fi

 

Taiteilijoita Villa Vinkkelissä vuonna 2018