top of page

Studio & Galleria Villa Vinkkeli

Villa Vinkkeli on uusi taiteen monitoimitalo Rovaniemen Ounasmetsässä, noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Osoite on Vuopajantie 15, 96400 Rovaniemi. Käänny Ranuantieltä Myllärintielle ja Myllärintieltä Vuopajantielle.

Villa Vinkkelin eteen mahtuu parkkeeraamaan noin neljä autoa. Isompien tapahtumien aikana voitte parkkeerata myös talon numero 20 pihaan sekä tien päässä olevalle pienelle pallokentälle. Ettehän parkkeeraa kadulle, koska katu on kapea ja siihen parkkeeraminen rajoittaa kadulla asuvien pääsyä omiin koteihinsa.

pysakointi.jpg

Tule linja-autolla

Ihan oven eteen ei linja-autolla pääse mutta voit jäädä joko keskussairaalan pysäkille, josta on kävelymatkaa noin kilometri, tai Ounasvaaran koulun pysäkille (Porokatu), josta on kävelymatkaa 850 metriä

Linja 3 liikennöi väliä Lapinrinne - keskusta (Ruokasenkatu) - Porokatu - sairaala - Pöykkölä ja takaisin ma-pe klo 6:50 - 18 epäsäännöllisin väliajoin.

Linja 5 liikennöi väliä Karinrakka - keskusta (Ruokasenkatu) - Porokatu - sairaala - Ounasrinne ja takaisin ma-pe klo 6 - 22 puolen tunnin välein ja lauantaisin 7:25 - 21:40 noin tunnin välein ja sunnuntaisin 12-20:45 noin tunnin välein.

Linja 6 liikennöi väliä Pöykkölä - sairaala - Porokatu - keskusta (Ruokasenkatu) - yliopisto - rautatieasema mutta paluumatkalla ei käy yliopistolla. Ma - pe klo 6 - 17:50 reilun tunnin välein

Jos tulet yliopistolta päin, voit myös ottaa ensin bussin poliisiasemalle (Hallituskatu 1) ja vaihtaa poliisiaseman pysäkillä linjaan 3, 5 tai 6.

Katso myös Rovaniemen julkisen liikenteen opas.

bottom of page