top of page
Pulahdus Siniseen ja Punaiseen

Pulahdus Siniseen ja Punaiseen – Yhteinen hetki sinulle ja ystävällesi, irti arjen ympyröistä Villa Vinkkelin osallistavassa tunnelmassa.

Mitä: Ihana parituntinen taiteen parissa, nautitaan Villa Vinkkelin näyttelystä ja kuvaesityksestä, osallistut itse pieneen maalaushetkeen
Missä: Villa Vinkkeli, Vuopajantie 15, Rovaniemi
Milloin: Silloin kun sinulle sopii, yksityistilaisuus sopimuksen mukaan.
Kenelle: Tämä ohjelma toimii parhaiten pienelle ystäväseurueelle joka haluaa mukavan irtioton reaalitodellisuudesta ja arjen kulmikkuudesta. Tämä on myös erinomainen pienyritysten tyky-päivän ohjelma.
Kesto: 1,5-2h riippuen miten viihdytte
Sisältää: Opastettu kierros taidenäyttelyssä, rentouttava valokuvaesitys luontokuvien siivittämänä, maalaushetki, (ei tarvita aikaisempaa kokemusta), kahvia, teetä ja maittavaa piirakkaa. Kaverikuva laadukkaalle paperille printattuna mukaan muistoksi.

Ohjelman kuvaus:
Osta itsellesi, ystävällesi tai teille molemmille ihana oma hetki Villa Vinkkelissä jossa sukelletaan värien ja taiteen maailmaan, mielenrauhan kautta. Saat ennen pulahduspäivää pienen paketin jonka toimitat ystävällesi. Paketti toimii kutsuna ja siinä on osoite ja aika minne saapua yhdessä kanssasi. Kun saavutte Ounasmetsään, Villa Vinkkeliin, kiskaisette aluksi jalkaan pehmoiset villasukat. Teemme opastetun kierroksen Villa Vinkkelin näyttelyhuoneissa ja sen jälkeen rauhoitumme katselemaan Villa Vinkkelin emännän, Kaisa Sirénin värikylläistä valokuvaesitystä. Abstraktit ja pehmeät kuvat vievät sinut omaan intuitiiviseen maailmaan ja auttavat irrottautumaan arjen kiireistä.

 

Kun värien maailmaan kuvien kautta on virittäydytty, on aika pulahtaa itse siniseen ja punaiseen. Maalataan muutama helppo, mutta luova työ vesiväreillä käyttäen apuna elmukelmua, foliota ja muita normaalista maalauksesta poikkeavia apuvälineitä. Emme pyri maalauksilla mihinkään lopputulokseen eikä sinun tarvitse osata piirtää, maalin levittäminen paperille ja väreihin uppoutuminen on tämän hetken pääosassa. Se vie ajatukset pois arjesta ja antaa tilaa rentoutumiselle. Ihanan rentouttavan ja piristävän maalaushetken jälkeen nautimme kahvit ja teet suupalan kera. Lopuksi otetaan valokuva, muistoksi kivasta ystävien taidehetkestä ja saatte sen printattuna mukaan.

 

Hinta:
2 hlö 195€
Jos useampi henkilö, kysy hintaa.

 

Järjestäjä, ilmoittautumiset: 

Valokuvaaja Kaisa Sirén

Vuopajantie 15, Rovaniemi

Puh 040-7769706

kuva@kaisasiren.fi

 

Lisää tietoa:

www.villavinkkeli.com, www.kaisasiren.fi

Instagram: @villavinkkeli,  @kaisasirenphotography

www.facebook.com/valokuvaajakaisasiren

_DSC4889.jpg
bottom of page