top of page

ti 03. lokak.

|

Rovaniemi

Taidenäyttely Ääretön Rakkaus

Seija Satokangas - Ääretön Rakkaus

Vapaa pääsy
-
Taidenäyttely Ääretön Rakkaus
Taidenäyttely Ääretön Rakkaus

Paikka & aika

03. lokak. 2023 klo 12.00 – 22. lokak. 2023 klo 16.00

Rovaniemi, Vuopajantie 15, 96400 Rovaniemi, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Ti-pe klo 12-17 ja la-su 12-16

Seija eli onnellisen lapsuuden Lohinivassa, ihaillen aina auringon nousuja ja laskuja, jotka heijastuivat Ounasjokeen, ja piirteli koulussa kaikki koulukirjat täyteen prinsessoja, sydämiä ja kukkia. 16-vuotiaana hän ilmoitti isälleen että hänestä tulee taiteilija ja hän lähtee Lahteen taidekouluun. Isä tyrmäsi jyrkkäti sanoen että Kittilän emäntäkoulu on naisen ainoa koulu ja eihän siihen ollut uskallusta sanoa vastaan. Tähän päivään asti Seija onkin elättänyt itsensä ravintola-alalla Suomessa, Ruotsissa ja Eestissä.

Ääretön rakkaus taiteen tekemiseen on ollut mukana koko hänen elämänsä ajan, ja ollut suurin voimavara joka on auttanut Seijaa selviämään erilaista tapahtumista elämässä rauhoittavalla tavalla. Tänä päivänä Seija on tyytyväinen maalauksiinsa, mutta tie tähän on ollut täyttä tutkimusmatkaa joka jatkuu edelleen...

2022 Seija kävi ensimmäistä kertaa Villa Vinkkelissä ja ihasteli gallerian monipuolisuutta, ja kun hän näki kokonaisuuden erilaisine tiloineen, tajusi hän että se oli niinkuin tehty hänen teoksilleen, eli Vinkkeli löysi Seijan ja Seijan taiteelle oikean paikan. Seijan taide on myös monipuolista niin tyyliltään kuin tekniikaltaan; on realistista, abstraktia, öljy-, akryyli- ja akvarellimaalauksia, joista kaikista yhdessä tulisi aikamoinen sekamelska yhdessä tilassa. Nyt Vinkkelissä ovat tulevan satukirjan akvarelliteokset yhdessä huoneessa josta tulee satumaailma, abstraktit toisessa ja realistiset kolmannessa jne.

Tervetuloa kaikki avoimin mielin tutustumaan näyttelyyn, Seija on itse paikalla ja haluaa kuulla kommenttinne tauluista,  koska suurin nautinto näyttelyn pitämisestä on hänelle näyttelyvieraiden kanssa juttelu. Me kaikki näemme niin eri tavalla taidetta ja asioita elämissämme.

Näyttelyn teokset on tehty vuosina 2014-2023. Jari Alariesto on kehystänyt suurimman osan teoksista sekä painattanut satukirjan aineistoa.

Näyttelyn aikana Seija Satokangas on itse paikalla joka päivä.

Seija pitää kaksipäiväisiä action painting-kursseja, Ensimmäinen 10. - 11.10 tiistaina klo 17-20 ja keskiviikkoina klo 9-12. Toinen kurssi 17.10 & 19.10 klo 17-20 molempina iltoina.

Kysy lisätietoa kurssista seija.satokangas@gmail.com. Materiaalimaksu 35€

Tule myös Taiteen Takana -tapahtumaan 15.10 klo 14 kuulemaan kuinka Seija kertoo teostensa taustoista.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page