top of page

su 24. lokak.

|

Rovaniemi

Taiteen takana - Susia ja Sattumia

Tohtori Päivi Lundvall hän tulee haastattelemaan Marja ja Lasse Tuomista tilaisuudessa jossa pureudutaan Marjan maalaamien susien saloihin ja Lassen luontokuvin.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Taiteen takana - Susia ja Sattumia
Taiteen takana - Susia ja Sattumia

Paikka & aika

24. lokak. 2021 klo 14.00

Rovaniemi, Vuopajantie 15, 96400 Rovaniemi, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Taideteos ei ole pelkkää tyhjyyttä, vaan se  kumpuaa aina kokemuksesta ja sisältää tarinoita. Ovatko ne tarinta  draamaa, saippuaoopperaa, komediaa vai kenties propagandaa. Susia ja Sattumia  – näyttelyn taiteilijat Marja ja Lasse Tuominen paljastavat omien teoksiensa tarinat yksityiskohtaisesti kun Päivi Lundvall tulee haastattelemaan heitä tilaisuudessa jossa pureudutaan Marjan maalaamien susien saloihin ja Lassen luontokuvin. 

Filosofian tohtori, hallintotieteiden maisteri Päivi Lundvall on toiminut Suomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja ja aikaisemmin Lapin ELY-keskuksessa luonnonsuojelupäällikkönä, johtavana asiantuntijana sekä johtoryhmän jäsenenä. Hän on abstraktin ja ekspressiivisen luontokuvauksen harrastaja. Päivi Lundvall on koko uransa ajan ollut kiinnostunut vuorovaikutuksesta. Luonnon eri elementtien vuorovaikutus on jatkuvaa ja dynaamista. Lundvall kuvaa omissa valokuvissaan ekosysteemin eri elementtien välistä suhdetta terävöittäen ilmettä graafisilla muodoilla tai väreillä. 

Marja Tuominen on kasvatustieteen tohtori. Hän on maalannut tauluja jo vuosien ajan. Marja opiskeli kuvantekoa lukuisilla  kursseilla, ja on myös opettanut taidepiirejä kansalaisopistoissa ja lasten  kuvataideleireillä sekä kuvaamataitoa peruskoulun yläasteella. Viime  vuosina hän on tehnyt pääasiassa akvarelleja.

Lasse Tuominen on koulutukseltaan biologi. Hänellä  on pienestä pitäen ollut kaksi kiinnostuksen kohdetta ylitse muiden,  luonto ja puutarhanhoito. Lasse  on harrastanut myös valokuvausta kouluvuosista lähtien. Viime vuosien  aikana kuvauskohteiksi ovat tulleet entistä enemmän pienet  yksityiskohdat, jotka usein jäävät tavalliselta kulkijalta näkemättä.

24.10 kello 14-16. Tuletko sinä  paikalle kokemaan ahaa-elämyksiä ja kysymään omat kysymyksesi  taiteilijoilta? Tilaisuuden kesto n 1,5 tuntia ja se on maksuton.

Ilmoittauduthan etukäteen joko osoitteeseen kuva@kaisasiren.fi tai "ostamalla" alta ilmaisen lipun.

Päivin kuvan on ottanut Marko Junttila

Liput

  • Lippu

    Ilmainen lippu

    0,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page