Hae mukaan taiteilijaksi Villa Vinkkelin Rovaniemi-viikolle ja Konstrundaniin!

Villa Vinkkelissä on tänäkin vuonna Rovaniemi-viikolla 6.9.2021 - 12.9.2021 avoimet ovet, monia taiteilijoita työskentelemässä ja taidemyyjäiset. Tapahtuman yhteydessä järjestetään kaikkien osallistuvien taiteilijoiden ryhmänäyttely. Nyt on haku auki taiteilijoille! Tapahtuma on järjestetty jo kaksi kertaa aiemmin, katso lisätietoa edellisestä kerrasta tästä.

Jokainen osallistuva taiteilija tuo teoksia näyttelyyn ja mielellään myös pientä myytävää myyntipöydälle. Jokaisen taiteilijan pitää myös olla paikalla työskentelemässä vähintään kolmena päivänä viikosta. Suunnittelemme viikon kalenterin niin että eri päivinä on eri taiteilijoita työskentelemässä ja vierailijoiden kannattaa tulla käymään useamman kerran viikon aikana.

Haemme kaikenlaisia taiteilijoita tekstiilitaiteilijoista maalareihin ja korusuunnittelijoista keramiikkataiteilijoihin.

​Konstrundan

Tänä vuonna Rovaniemi-viikkoa edeltävänä viikonloppuna järjestetään Konstrundan. Konstrundan on tapahtuma jossa erilaiset taiteen ja käsityön ammattilaiset ympäri Suomen avaavat ovensa yleisölle. Villa Vinkkeli osallistuu myös siihen, jonka vuoksi näyttely pystytetään jo torstai 2.9 mennessä ja toivoisimme osan osallistuvista taiteilijoista tulemaan Vinkkeliin työskentelemään jo 4.-5.9.

 

1/5

Osallistumismaksu 40€/3 päivää ja 10€ lisäpäivä. Myyntiprovisio 20%.

 

 

 

Hakuohjeet

Lähetä sähköpostilla osoitteeseen kuva@kaisasiren.fi

  • 5-8 hyvälaatuista valokuvaa viimeaikaisesta tuotannosta. Näiden pitää olla saman tyyppisiä teoksia mitä olet tuomassa ja tekemässä tapahtuman aikana.

  • Teostiedot, teosten koko, tekotapa ja valmistumisvuosi

  • Ansioluettelo/CV

  • Alustava suunnitelma siitä mitä voit tehdä tapahtuman aikana Vinkkelissä. Esimerkiksi "Aion maalata maisema-akvarelleja".

  • Minä päivinä voit olla läsnä 4. - 12.9? Käykö sinulle vain viikonloput vai pääsetkö myös arkisin?

  • Omat yhteystiedot; nimi, puhelinnumero, osoite, sähköposti.

  • Mahdolliset nettisivuosoitteet josta lisätöitä nähtävissä. Jos sinulla on taidettasi varten esimerkiksi Instagram-tili, linkki siihen.

Lähetä tiedot 31.7.2019 mennessä.