top of page

Konstrundan ja Rovaniemi-viikko

Villa Vinkkelissä on avoimet ovet ja talo täynnä taiteilijoita 2. - 10.9.2023. Tervetuloa!

Konstrundan 2.-3.9.2023 on tapahtuma jossa erilaiset taiteen ja käsityön ammattilaiset ympäri Suomen avaavat ovensa yleisölle. Rovaniemi-viikko jatkaa avoimia ovia heti seuraavana päivänä 4.9 alkaen.

Molempien tapahtumien aikana joka päivä talossa on monta eri taiteilijaa työskentelemässä. Voit tulla seuraamaan taiteen syntyä. Lisäksi nähtävillä on kaikkien osallistuvien taiteilijoiden näyttely. Voit myös ostaa taidetta!

Tarjolla kahvia, teetä ja keksejä.

 

Villa Vinkkelissä on monta huonetta ja paljon tilaa. Kauniina päivinä voi olla myös ulkona.

 

Aukioloajat ma-su klo 12-17, ei pääsymaksua

Lue lisää Konstrundanista

Lue lisää Rovaniemi-viikosta

Hae taiteilijaksi!

Tule mukaan! Haemme monien taiteenlajien osaajia kuvanveistäjistä korusuunnittelijoihin ja vesivärimaalareista keraamikkoihin. Tule työskentelemään paikan päälle ja tuo teoksia näyttelyyn ja myyntipöydälle.

Ajankohta 2. - 10.9.2023, jolloin on sekä Konstrundan että Rovaniemi-viikko

 

Haemme taiteilijoita jotka voivat olla paikalla vähintään kolmena päivänä ja työskennellä niin, että yleisö voi katsoa taiteen syntyä. Rakennamme gallerian seinälle (tai pöydille ja telineille) tapahtuman ajaksi kaikkien osallistuvien taiteilijoiden myyntinäyttelyn, jonka lisäksi teoksia on myynnissä myös myyntipöydillä.

 

Osallistumismaksu on 50€/3 päivää ( minimi osallistuminen) ja 15€/lisäpäivä. Lisäksi galleria perii 25% myyntiprovision.

Taiteilijahaku on auki 31.7 asti. Lisätietoa ja hakemukset kuva@kaisasiren.fi

Alla kuvia edellisvuosilta

bottom of page