top of page

Taidetta Kotikulmilla Villa Vinkkelissä

Rovaniemi‐viikon aikana 2.‐8.9. Studio&Galleria Villa Vinkkeli muuttuu eloisaksi taiteilijoiden täyttämäksi ateljeeksi, jossa vieraat voivat tulla viihtymään ja seuraamaan taiteen tekemistä. Mukana on 12 taiteilijaa, jotka kukin työskentelevät eri tekniikoilla. Galleriavieraat voivat seurata taideteoksien edistymistä vaikka viikon jokaisena päivänä. Galleriaan ja puutarhaan on myös ripustettu kaikkien taiteilijoiden yhteisnäyttely Taidetta Kotikulmilla Rovaniemi-viikon ajaksi.

Taidetapahtuma Taidetta Kotikulmilla Villa Vinkkelissä

Villa Vinkkelin Rovaniemi‐viikon taiteilijat ovat:

Laura Haapamäki maalaa tietokoneella jännittäviä fantasiakuvituksia. Tussi- ja akvarellitöitä tekevät Tytti Muurinen ja Tanja Kähkönen. Eila Puhakka ja Sari Sandberg tekevät tekstiilitöitä, poronnahasta ja huovutuksista. Tuomo Tiensuu loihtii upeita Lapin maisemia akvarelleilla ja Juulia Niiranen sekä Reetta-Kaisa Parviainen maalaavat mielenmaisemia akryyleillä. Kikka Yli‐Penttilä on hopeakorusuunnittelija, joka saapuu Turusta tekemään koruja hopealangasta. Maria Nurmelan kanssa vieraat voivat osallistua tuohikorun tekoon ja uutuutena hän myös tekee virkistäviä koivunlehti-jalkakylpyjä. Puutarhassa työskentelee kuvanveistäjä Tommi Seppänen jonka hauskoista betoniankoista on koottu nurmikolle installaatio.  

 

Viikonloppuna seuraan liittyy Tuure Marski, joka työstää Vinkkelin puutarhassa isoa pajuporoa. Porolle tarvitaan nimi ja kilpailu on avoin yleisölle. Nimikilpailuun voi osallistua netissä, mutta kaikkien pakan päällä nimeä ehdottaneiden kesken arvotaan palkinto. Ohjelmassa on myös kuvauskilpailu ja paras Vinkkelissä otettu selfie palkitaan. 

 

Villa Vinkkelissä voi myös istahtaa ulkoterassille ja nauttia kupillisesta teetä tai kahvia. Talo tarjoaa.  Myyntipöydältä voit ostaa mm. taiteilijoiden tekemiä valokuvia, postikortteja, kirjoja ja lahjatavaroita.

 

Villa Vinkkeli avoinna 2.‐8.9.2019 ma-pe klo 13–18 ja la-su klo 11–18.

Ei sisäänpääsymaksua. Tuohikorupajaan ja jalkakylpyyn on nimellinen maksu.

Taidemaalausta Studio & Galleria Villa Vinkkelissä
kalenteri.jpg
bottom of page